Έκτακτο: Εκτός ο Φέντερερ, στους “4” ο Τσιτσιπάς

Ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από την αναμέτρηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά λόγω τραυματισμού στο δεξί του πόδι. Άνευ αγώνα, πέρασε στα ημιτελικά του Internazionali BNL D’ Italia, ο Στέφανος Τσιτσιπάς…

Ο Ελβετός “Βασιλιάς” δεν θέλησε να ρισκάρει μια ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό του στο δεξί πόδι, ενόψει Roland Garros, και ως

εκ τούτου απέσυρε τη συμμετοχή του από τα προημιτελικά του Masters της Ρώμης.

Με αυτόν τον, άσχημο κατά τα άλλα, τρόπο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης του Ράφαελ Ναδάλ με τον Φερνάντο Βερντάσκο.

Ο Φέντερερ που έπαιξε δυο αρκετά κουραστικά ματς την Πέμπτη στη Ρώμη, αποκόμισε μερικές ενοχλήσεις στη γαστρονομική, από την καταπόνηση των τεσσάρων και πλέον ωρών στο court.

Αν και στην αρχή δεν φαινόταν ικανές να τον κρατήσουν μακριά από τις υποχρεώσεις του την Παρασκευή, τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αποσύρθηκε από το ματς του με τον Στέφανο Τσιτσιπα.

Ο Ρότζερ πλέον, θα ξεκουραστεί για τις επόμενες δυο-τρεις ημέρες, και από την Τετάρτη θα βρίσκεται στο Παρίσι, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του για το Roland Garros, που θα ξεκινήσει στις 26 του μήνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής από την πλευρά του, προκρίθηκε στον τρίτο συνεχόμενο ημιτελικό του στο Tour και περιμένει μια ήττα του Κέι Νισικόρι, πριν τον τελικό της διοργάνωσης, για να εξασφαλίσει την άνοδό του στο Νο6 του κόσμου την ερχόμενη Δευτέρα.

ATP INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έκτακτο: Εκτός ο Φέντερερ, στους “4” ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα