Συμφωνία Μπράγκα και ΑΕΚ για Άλεφ (pic)

Για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Μπράγκα σχετικά με την απόκτηση του Άλεφ Σαλντάνια κάνει λόγο με δημοσίευμα της Παρασκευής η "O' Jogo". Στο 1 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

«Η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην οριστική απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου. Η τελική συμφωνία αναμένεται να σφραγιστεί σύντομα, καθώς πρέπει να διευθετηθούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες» αναφέρει το δημοσιεύμα με τους Πορτογάλους να τονίζουν πως η Μπράγκα
θα βάλει στα ταμεία της περισσότερα χρήματα απ' αυτά που είχε δαπανήσει για να τον αποκτήσει από την Πόντε Πρέτα το 2015.

Συγκεκριμένα, η Μπράγκα θα βάλει στα ταμεία της επιπλέον 250.000 ευρώ καθώς το 2015 είχε προσφέρει στους Βραζιλιάνους 750.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπράγκα βάζει στα ταμεία της 1 εκατ. ευρώ από έναν παίκτη που αγωνίστηκε μόλις σε ένα επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της.

Βέβαια, η περίπτωση του Άλεφ δεν είναι και τόσο... τελειωμένη όσο την παρουσιάζουν οι Πορτογάλοι, καθώς μπορεί να υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο, όμως τα πάντα εξαρτώνται από το τι θα κάνει τελικά η διοίκηση της ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα