Υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ρονάλντο ο Φερνάντο Σάντος


Περιχαρής μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα με την Ισπανία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δηλώσεις με ένα πλατύ χαμόγελο. Ο ίδιος πέτυχε χατ τρικ και με την δική του τεράστια συμβολή η Πορτογαλία δεν έφυγε ηττημένη από το γήπεδο.
Όταν αρχίζεις να μιλάς για τον Ρονάλντο ή για τον Μέσι, χρειάζεσαι πολύ ώρα και χιλιάδες λέξεις για να απαριθμήσεις τα κατορθώματα τους.
Με το χατ τρικ που πέτυχε απέναντι στην Ισπανία, ο Ρονάλντο έφτασε τα 51 στην καριέρα του. 51 είναι και αυτά που έχουν επιτευχθεί γενικά στον θεσμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!


Σε ηλικία 33 ετών και 130 ημερών έγινε ο γηραιότερος παίκτης που πετυχαίνει 3 γκολ σε έναν αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου.«Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτή ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος σταρ.«Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης για την ομάδα μου, γιατί παίξαμε καλά. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν στο τέλος δίκαιο».

Στο μεγαλείο του Ρονάλντο υποκλίθηκε και ο Φερνάντο Σάντος: «Ο Κριστιάνο έχει μεγάλη φυσική δύναμη, αλλά και η νοητική του δύναμη είναι εντυπωσιακή. Ακόμα και όταν η Ισπανία προηγήθηκε με 3-2, ήταν αυτός που πήρε από το χέρι την ομάδα μας. Έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια και ξέρει πώς να χειριστεί αυτές τις στιγμές».
Keywords
Τυχαία Θέματα