Εφικτή η επιστροφή Nεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα;

Το σίριαλ γύρω από το όνομα του Νεϊμάρ και το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν συνεχίζεται και όσο περνούν οι ημέρες τόσο τα σενάρια πληθαίνουν.Είναι πλέον γνωστό ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει θέσει ως πρώτο στόχο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί.
Με ρεκόρ μεταγραφής το καλοκαίρι του 2017, ο Νεϊμάρ εγκατέλειψε την Βαρκελόνη και μετακόμισε στο Παρίσι και οι σχέσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα - Νείμάρ αναμφίβολα διαταράχθηκαν.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο πατέρας
του παίκτη έχει τεράστια επιρροή στον 26χρονο και τέλος ότι πολλοί σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του Νεϊμάρ δείχνοντας ενδιαφέρον σε περίπτωση που αποφάσιζε να φύγει από την νταμπλούχο Γαλλίας.Σύμφωνα με την Marca, μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Μπαρτσελόνα και το περιβάλλον του παίκτη, ήρθαν σε επαφή και υπήρξε συζήτηση για επιστροφή του στην Βαρκελώνη.

Στόχος αυτής της ενέργειας ήταν να διαπιστωθεί εάν ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου θα ενδιαφερόταν να φέρει και πάλι τον διεθνή Βραζιλιάνο στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, παρόλο που θεωρείται πολύ απομακρυσμένη πιθανότητα.Η απόφαση του Γκριεζμάν να παραμείνει στην Ατλέτικο, έπληξε τα σχέδια της πρωταθλήτριας Ισπανίας, καθώς είχε ως στόχο το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιρινού μπάτζετ, να το διαθέσει για την ρήτρα εξαγοράς του Γάλλου που ανέρχεται σε 100.000.000 ευρώ.

Μέσα στον κύκλο του Νεϊμάρ έλεγαν ότι αν ο Γκριεζμάν υπέγραφε στην Μπαρτσελόνα, δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση επαναπατρισμού.Εκεί αρχίζουν οι δεύτερες σκέψεις. Παρά την πώληση - ρεκόρ του Νεϊμάρ το προηγούμενο καλοκαίρι οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να κλείσουν το οικονομικό έτος με πολύ μικρά κέρδη, οπότε ενδεχόμενη επιστροφή του Νεϊμάρ θα ήταν κίνηση με ρίσκο.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξει έντονη δυσαρέσκεια σε όλο τον σύλλογο, στην περίπτωση που ο άσος της Παρί αποφάσιζε να πάει στη Ρεάλ. Άλλωστε και το προηγούμενο διάστημα πολλοί παίκτες της Μπαρτσελόνα κατέστησαν σαφές με δηλώσεις τους, ότι δεν θα τους άρεσε μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του Νεϊμάρ.Μπλεγμένα πράγματα δηλαδή σε ένα θέμα που έχει πολλές σκοτεινές πλευρές…
Keywords
Τυχαία Θέματα