Υπέγραψε στην Άρσεναλ ο Μαυροπάνος! (photo)

Το “μπαμ” έγινε! Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ. Ο νεαρός αμυντικός βρέθηκε την Τετάρτη στο Λονδίνο, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε συμβόλαιο με τους “κανονιέρηδες” διάρκειας 4,5 χρόνων. Μια σπουδαία μεταγραφή τόσο για τον 20χρονο αμυντικό, όπως φυσικά και για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή από την Άρσεναλ το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος
έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό κοινό, εμπιστεύθηκε απόλυτα τον μάνατζερ Κώστα Φάρρα και με πολύ προσεκτικές κινήσεις έφτασαν σ' αυτό το σπουδαίο deal με την Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για τη μεταγραφή της χρονιάς, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι το καλοκαίρι ήταν άγνωστος στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό και μετά από 14 συμμετοχές στη Super League κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκων κλάμπ, με την Άρσεναλ να είναι η ομάδα που κερδίζει τη “μάχη” για την απόκτησή του.

Μια δικαίωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Γιώργο Χριστοβασίλη και φυσικά τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος του εμπιστεύθηκε θέση βασικού στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Welcome to Arsenal, Konstantinos

Keywords
Τυχαία Θέματα