Μειώνονται οι πιθανότητες για Τζόουνς

Επιβεβαιώθηκε η κάκωση στο γόνατο του Αμερικανού γκαρντ του ΠΑΟΚ, που έχει λίγες ελπίδες να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό (7/1)

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μένει εκτός προπόνησης ο Λάκι Τζόουνς. Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξιό γόνατό του, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί εναντίον
του Ολυμπιακού, την ερχόμενη Κυριακή (7/1).

Χθες (3/1) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, μένοντας εκτός προγράμματος, ενώ σήμερα (4/1) το πρωί εξετάστηκε από το γιατρό της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Από την εξέταση επιβεβαιώθηκε η κάκωση στο δεξί γόνατο του Αμερικανού παίκτη.

Αποφασίστηκε σε πρώτη φάση το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί συντηρητικά, με ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο ήδη ακολουθεί ο Λάκι Τζόουνς. Γι’ αυτό χάνει και τη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί ξανά την Παρασκευή (5/1) από τον γιατρό του ΠΑΟΚ.

Ακόμη κι αν επανέλθει άμεσα στις προπονήσεις, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους». Κι αυτό, πρακτικώς, σημαίνει πρόβλημα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε... κακομάθει (!) να έχει όλους τους παίκτες κανονικά στη διάθεσή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα