Ποταμός... Ηρειώτης

Ήταν και παραμένει "στρατιώτης" του Παναθηναϊκού, έδωσε τα πάντα για να εισπράττει απλά του "μπράβο ρε Νάσο" των φίλων του τριφυλλιού. Η αγάπη για την ομάδα, τη δουλειά, την προσφορά υπερκαλύπτει πολλές φορές τη λογική. Όμως και η υπομονή έχει τα όριά της. Ο Νάσος Ηρειώτης είχε όλα τα παραπάνω, όμως και η δική του υπομονή είχε τα όριά της.
Πιστός "οπαδός" της ομάδας που υπηρέτησε με πάθος και επιμονή,
όμως "λουσμένος" από πίκρα και απογοήτευση αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι του Παναθηναϊκού. Η ανάρτησή του στο Facebook ποταμός συναισθημάτων, που δηλώνει ξεκάθαρα τα όσα στραβά κι ανάποδα σημβαίνουν στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού.

"Έχοντας εξαντλήσει τα τελευταία 2 χρονια κάθε περιθώριο δύναμης,υπομονής,ηθικής οικονομικης ,ψυχικής και ψυχολογικής πλευράς, έχοντας αφήσει προσωπικές και κυρίως οικογενειακές στιγμές στο έλεος του θεού ... ειμαι στην δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ απο τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι μου ζητήθηκε να βγω μπροστά όταν η ομάδα διαλυοταν φεύγοντας παίχτες και πρώτος προπονητής ,γνωριζοντας ολες τις δυσκολιες πληρωμών, χωρις να υπολογίζω το προσωπικό μου κοστος και με γνώμονα μονο το καλο του συλλόγου ανέλαβα την αντρική ομάδα . Με το ίδιο σκεπτικο ηθελα να συνεχίσω και φετος αλλα νιωθω τόσο μόνος σε έναν πόλεμο ΑΔΙΚΟ και ΑΝΙΣΟ για το αντρικό τμήμα πόλο,βλέποντας οτι δεν υπαρχει ΕΝΟΤΗΤΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ μεταξύ των τμημάτων του ερασιτέχνη,βλεποντας οτι υπαρχει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ μεταξύ των τμημάτων του υγρού στίβου ,βλέποντας οτι μας έχουν του ΚΛΩΤΣΟΥ και του ΜΠΑΤΣΟΥ σαν τμήμα, βλεποντας οτι ουδεις ενδιαφέρεται εάν υπάρχουμε , βλεποντας οτι ουδεις ενδιαφέρθηκε να μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας έστω με και ελάχιστα χρήματα και εχοντας αλλα όνειρα και αλλους στοχους για τον σύλλογο που αγάπησα απο μικρο παιδι πήρα αυτη την απόφαση .Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίχτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα , τους φιλαθλους που μας στήριξαν στις δυσκολες στιγμες όπως και όλες τις διοικήσεις που με επέλεξαν γι αυτά τα χρονια . Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν.
Keywords
Τυχαία Θέματα