«Καμία πρόοδος για το συμβόλαιο με την Αρσεναλ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να είπε ότι ο Τζακ Γουίλσιρ αξίζει να κληθεί και πάλι στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, αλλά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι δεν έχει γίνει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο παίκτης των «κανονιέρηδων» είχε δοθεί πέρυσι δανεικός στην Μπόρνμουθ, αλλά φέτος επέστρεψε στο Εμιρεϊτς και είναι αυτή τη στιγμή βασικός στην ενδεκάδα των Λονδρέζων.

Το συμβόλαιό του όμως λήγει στο τέλος της χρονιάς και, παρ’ ό,τι τώρα η παραμονή του δείχνει πιο πιθανή από τότε, ο ίδιος ομολόγησε ότι δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν
τα πράγματα.

«Καμία πρόοδος», αρκέστηκε να απαντήσει ο Γουίλσιρ σε ερώτηση του Sky Sports, μετά το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 2-2 εντός έδρας με την Τσέλσι την Τετάρτη.

Οσο για τη συμμετοχή του στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, σχολίασε ότι «θέλω να πάω στη Ρωσία, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου και θα συνεχίσω την προσπάθεια για να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο.
Keywords
Τυχαία Θέματα