Ξοδεύει περισσότερα η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει ξοδέψει την τελευταία τριετία περίπου 370 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την ενίσχυση του ρόστερ της. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS», η καταλανική ομάδα έχει βγάλει από τα ταμεία της συνολικά 561,25 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Ανάμεσα στις μετεγγραφές που πραγματοποίησε υπολογίζεται και αυτή του Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος κόστισε 160 εκατομμύρια ευρώ και είναι η ακριβότερη στην ιστορία των «μπλαουγκράνα». Το ρεκόρ κατείχε από το περασμένο καλοκαίρι
ο Ντεμπελέ με 145 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια τους Παουλίνιο με 40 εκατομμύρια ευρώ, Γκόμες με 35 εκατομμύρια ευρώ, Αρντά Τουράν με 34 εκατομμύρια ευρώ, Σεμέδο με 30,5 εκατομμύρια ευρώ, Αλκάθερ με 30 εκατομμύρια ευρώ και Ουμτιτί με 25 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της έχει ξοδέψει συνολικά 194,9 εκατομμύρια ευρώ. Μεταξύ των μετεγγραφών που έχει πραγματοποιήσει η «Βασίλισσα» της Ευρώπης την τελευταία τριετία συμπεριλαμβάνονται αυτές των Βινίσιους με 45 εκατομμύρια ευρώ, Ντανίλο με 31,5 εκατομμύρια ευρώ, Κόβασιτς με 30 εκατομμύρια ευρώ και Μοράτα με 30 εκατομμύρια ευρώ. Με βάση αυτά τα έξοδα των δυο ομάδων, η διαφορά που τις χωρίζει είναι 366,3 εκατομμύρια ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα