Κόντε: «Μικρός άνθρωπος ο Μουρίνιο»

Ο Αντόνιο Κόντε εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνοντας πως η κόντρα των δυο προπονητών φουντώνει καθημερινά στην Αγγλία. Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε τον Πορτογάλο «μικρό άνθρωπο», καθώς όπως υποστήριξε το μόνο που θέλει είναι να προσβάλει τους πάντες. Παράλληλα, τόνισε πως θα επιδιώξει συνάντηση με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, για να ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσά τους.

Χαρακτηριστικά, ο Κόντε τόνισε:
«Όταν ο στόχος ενός ανθρώπου είναι να προσβάλει τον άλλο, είναι μικρό άνθρωπος. Όλοι τον ξέρουμε πολύ καλά. Δεν είναι έκπληξη για μένα. Δεν ανησυχώ για αυτόν. Θα υπάρξει μια καλή ευκαιρία, όταν θα παίξουμε με τη Γιουνάιτεντ να το ξεκαθαρίσουμε σε ένα δωμάτιο, εγώ κι αυτός».

Στη συνέχεα, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Θυμάμαι όταν πρόσβαλε τον Ρανιέρι για τα αγγλικά του. Όταν απολύθηκε από τη Λέστερ, φόρεσε φανέλα για τον Ρανιέρι. Ήταν τόσο ψεύτικο. Δείχνεις ότι είσαι μικρός άνθρωπος. Ήταν μικρός άνθρωπος στο παρελθόν, είναι μικρός άνθρωπος στο παρόν και θα είναι έτσι και στο μέλλον».
Keywords
Τυχαία Θέματα