Προχωράει και για τους επόμενους

Μετά την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, ο Ολυμπιακός αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειές του, για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμα επιθετικού, τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντάξει στη μετεγγραφική τους λίστα το όνομα του Τζόελ Κάμπελ, για τον οποίο θα γίνουν προσπάθειες, ώστε να επιστρέψει και αυτός στο λιμάνι. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι»
θα έχουν επαφές τόσο με την Άρσεναλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, όσο και με την Μπέτις, στην οποία αγωνίζεται, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να επιστρέψει άμεσα ο Κοσταρικανός στην Ελλάδα.

Παράλληλα, στη λίστα του Όσκαρ Γκαρθία φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα και το όνομα του Λοΐκ Ρεμί της Λας Πάλμας. Ο Καταλανός τεχνικός φέρεται να γνωρίζει τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού να μελετάει και την περίπτωση του Τζόναθαν Μπάμπα, τον οποίο είχε παίκτη στη Σεντ Ετιέν. Ο νεαρός επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και την εφετινή σεζόν έχει 15 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα