Βρέθηκαν οι Άγγελοι που θα φορέσουν τα φτερά του Τσάρλι

Πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2019.

To reboot της Sony για το "Charlie's Angels" βρήκε τις πρωταγωνίστριες του.

Σύμφωνα με το Variety, στο remake θα πρωταγωνιστήσουν οι Kristen Stewart ("Snow White and the Huntsman"), Naomi Scott

("Power Rangers"), και Ella Balinska. Η Elizabeth Banks ("Pitch Perfect") θα είναι η σκηνοθέτης, η οποία σε συνεργασία με τον Jay Basu θα γράψουν το πρόχειρο σενάριο που αργότερα θα επιμεληθούν οι Evan Spiliotopoulos ("Beauty and the Beast"), David Auburn ("The Lake House") και Doug Miro και Carlo Bernard ("The Great Wall"). Η Banks θα κατέχει τον ρόλο του Bosley, αλλά και αυτόν της παραγωγού μαζί με τους Elizabeth Cantillon και Max Handelman.

Το remake θα λαμβάνει χώρα λίγο μετά τα γεγονότα των προηγούμενων ταινιών, και θα επικεντρώνεται στη νέα γενιά Αγγέλων που δουλεύουν υπό τον μυστήριο Charlie. Το Townsend Agency έχει υψηλά εκπαιδευμένες ομάδες σε όλο τον κόσμο, και παρέχει ασφάλεια και υπηρεσίες σε πολλούς και διάφορους ιδιώτες.

Από αριστερά προς δεξιά: Εlizabeth Banks, Naomi Scott, Ella Balinska, Kristen Stewart.

Πρόκειται για την τρίτη αναβίωση του δημοφιλούς τίτλου. Γνωρίσαμε το "Charlie's Angels" για πρώτη φορά ως τηλεοπτική σειρά τη δεκαετία του 70, και έκανε δυναμική επιστροφή με τη σειρά ταινιών όπου πρωταγωνιστούσαν οι Drew Barrymore, Cameron Diaz και Lucy Liu. Αργότερα μεταφέρθηκε για άλλη μια φορά στη μικρή οθόνη ως τηλεοπτική σειρά του ABC αλλά δεν κατόρθωσε να μείνει στην επιφάνεια για πολύ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος θα δανείσει τη φωνή του στον Charlie. Δυστυχώς ο John Forsythe που δάνεισε τη φωνή του στην αρχική σειρά αλλά και στην κινηματογραφική αναβίωση δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Η ημερομηνία πρεμιέρας του "Charlie's Angels" ορίστηκε, μετά από αλλαγή, η 27 Σεπτεμβρίου 2019.

IGN GreeceO David Leitch αναλαμβάνει να επαναφέρει το "Enter the Dragon"Modern Persuasion: Βασισμένη σε έργο της Jane Austen η νέα ταινία της Alicia WittSDCC 2018: Περισσότερα symbiote για τον Venom κι επιβεβαιώσεις για το Spider-Verse

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα