Από νωρίς στα δύσκολα...

Πολύ πρωϊνό ξύπνημα για την τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είχε η σημερινή ημέρα καθώς άπαντες συγκεντρώθηκαν από νωρίς στη Μεσημβρία για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον δεύτερο αγώνα με τη Βασιλεία, αυτή τη φορά επί ελβετικού εδάφους. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του κατήρτισαν ένα «γεμάτο» πρόγραμμα που με ασκησιολόγιο τόσο για τη φυσική κατάσταση όσο και για την τακτική.

Το πρώτο μέρος ήταν εννιαίο για όλους με την καθιερωμένη προθέρμανση αλλά και ασκήσεις είτε με μπάλα είτε χωρίς. Ακολούθως επιδόθηκαν σε παιχνίδι κατοχής με δέκα εναντίον δέκα και περιορισμούς
στις επαφές με την μπάλα. Οι έχοντες τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της περασμένης Τρίτης δούλεψαν περισσότερο πάνω στη φυσική κατάσταση με διάφορα στάδια που είχαν να κάνουν με βάρη, ελαστικούς ιμάντες και γενικότερα ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ οι υπόλοποι χωρίστηκαν σε μικρά γκρουπ παίζοντας τέσσερις εναντίον τεσσάρων σε περιορισμένο χώρο. Τον επίλογο έγραψε «διπλό» με τη συμμετοχή όλων, όπου ο Ρουμάνος τεχνικός ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα με διαρκείς παραηρήσεις στους συμμετέχοντες.

Στο γήπεδο βγήκε για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πραγματοποιώντας ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο αλλά και ασκήσεις με μπάλα. Το αυριανό προπονητικό ραντεβού έχει οριστεί για την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα