Βγαλμένος από την κόλαση είναι ο Hellboy στην πρώτη αφίσα του reboot

Δεν θα ήθελα να μπλέξω μαζί του.

H Lionsgate αποκάλυψε την πρώτη αφίσα του επερχόμενου reboot του "Hellboy".

Η εικόνα δίνει στους fans μια δεύτερη γεύση του David Harbour ως τον ομώνυμο χαρακτήρα και παρουσιάζει τον αντι-ήρωα με ένα φωτεινό σπαθί και πολύ μεγάλα κέρατα. Να υπενθυμίσουμε ότι η ταινία θα έχει έναν "πιο σκοτεινό τόνο" - με πολύ αίμα και πρακτικά εφέ, σε σχέση με τις προηγούμενες δύο ταινίες του σκηνοθέτη Guillermo del Toro, και θα τοποθετείται στην κατηγορία

των ακατάλληλων ταινιών για ανηλίκους.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Η επίσημη αφίσα του "Hellboy".

Η παρουσία των κεράτων μπορεί να σημαίνει ότι ο χαρακτήρας μας αγκάλιασε περισσότερο την δαιμονική του πλευρά. Αν και τον βλέπουμε να κρατά το "επικό" Excalibur, η Lionsgate δεν έχει επιβεβαιώσει αν πρόκειται για το σπαθί του Βασιλιά Αρθούρου.

Η ταινία ακολουθεί τον Hellboy στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει τη Nimue, σύντροφο του Merlin και Blood Queen. Αλλά η μάχη τους θα φέρει το τέλος του κόσμου, μια μοίρα που ο ήρωας προσπαθεί απεγνωσμένα να αποτρέψει. H Νimue ή αλλιώς "Queen of Blood", είναι μια παντοδύναμη Βρετανή μάγισσα γνωστή επίσης και ως η Κυρά της Λίμνης από τον μύθο του Αρθούρου. Κάποια στιγμή η δύναμή της την τρελαίνει και οι υπόλοιπες μάγισσες καταφέρνουν να τη φυλακίσουν, αλλά εν τέλει καταφέρνει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί με τον ήρωα. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας.

Μια πρώτη γεύση του David Harbour ως Hellboy είχαμε πάρει πέρυσι, με μια γνωστή εμφάνιση, με τα κέρατά του κομμένα. Μέχρι στιγμής άλλα μέλη του cast που γνωρίζουμε είναι οι Daniel Dae Kim ως Major Ben Daimio, Milla Jovovich ως Nimue και Ian McShane ως καθηγητής Broom, ο θετός πατέρας του Hellboy. Σκηνοθέτης θα είναι ο Neil Marshall.

Η Lionsgate άλλαξε την ημερομηνία πρεμιέρας, η οποία πλέον ορίστηκε για τις 12 Απριλίου 2019.

IGN GreeceΑλλαγή στην ημερομηνία πρεμιέρας του reboot του "Hellboy"Μια μικρή μεγάλη πρώτη εμφάνιση του "Hellboy" θα γίνει τον επόμενο μήναΈχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για το "Hellboy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα