Βεζένκοφ: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα» (vid)

Αναλυτικά:

Για τα κλειδιά της σεζόν: «Η σταθερότητα, πόσο όμορφο μπάσκετ παίξαμε ανά διαστήματα όλη τη σεζόν, η χημεία μας. Παλεύαμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, τα πλέι – οφ είναι μία διαφορετική διαδικασία».

Για το αν η πρωτιά δίνει έξτρα πίεση: «Όλες οι ομάδες θα πάμε για το Final Four, δεν έχει σημασία αν είσαι πρώτος ή τέταρτος, μόνο ο αντίπαλος αλλάζει. Να μείνουμε ταπεινοί και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να πάμε Final

Four».

Για το αν θέλει κάποιον αντίπαλο στα πλέι -οφ: «Κάθε ομάδα είναι διαφορετική, αν είμαστε στο 100% δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, θα περιμένουμε αύριο να δούμε και θα είμαστε έτοιμοι».

Για τον Παπανικολάου: «Ο Κώστας κάνει τα πάντα, σουτάρει, παίζει άμυνα, κάνει τάπες, ήταν καταπληκτικός, αλλά δε θέλω να μιλάω μόνο για έναν παίκτη, όλοι δίνουν το 100%. Είναι κουραστικό να το λέω αλλα έχουμε 13 παίκτες έτοιμους να μπουν για να βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή».

Για το ότι είναι φαβορί για MVP: «Να πάμε Final Four και να είμαστε εκεί. Θα με χαροποιήσει το MVP, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα, αν δεν πάμε Final Four δε θα το θυμάται κανένας».

Keywords
Τυχαία Θέματα