Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη 2-2: Την… ξέρανε με κόντρες και αυτογκόλ! (vids)

Football bloody hell!

Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μπροστά με 2-0 επί της Σεβίλλη στο «Όλντ Τράφορντ» στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Europa League, η ισπανική ομάδα βρήκε τις απαντήσεις και έφτασε στην ισοφάριση με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι προγήθηκαν στο πρώτο μέρος με απίθανο σόου του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ (14′, 21′), αλλά μετά τo λάθος του Μαλάσια και το αυτογκόλ του (84′) και την κεφαλιά

του Εν-Νεσίρι που κόντραρε πάνω στον Μαγκουάιρ στο 90+2′ το παιχνίδι έληξε 2-2!

Πλέον οι δύο σύλλογοι θα δικεδικήσουν την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 20 Απριλίου (22:00) στην Ανδαλουσία.

Κυριαρχικό πρώτο μέρος και… ραψωδία Ζάμπιτσερ!

Με… σπασμένα τα φρένα μπήκε στο ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέτυχε γκολ στα 27” με τον Σάντσο, αλλά ο βοηθός στέρησε τη χαρά στον ίδιο και την ομάδα του, υποδεικνύοντας τον Άγγλο σε οφσάιντ, καθώς ήταν εκτεθειμένος την στιγμή που έγινε η πάσα προς εκείνον!

Όμως σε πανομοιότυπη φάση στο 14′ το 1-0 ήταν γεγονός! Ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκε με φανταστική πάσα τον Ζάμπιτσερ και ο Αυστριακός νίκησε τον Μπόνο για το προβάδισμα των Κόκκινων Διαβόλων στο πρώτο τέταρτο!

Επτά λεπτά μάλιστα ο ίδιος παίκτης έγινε ο… απρόσμενος ήρωας της αναμέτρησης πετυχαίνοντας και το 2-0! Συγκεκριμένα ο Μαρσιάλ με τρομερή πάσα βρήκε τον Ζάμπιτσερ και αυτός νίκησε για δεύτερη φορά τον Μπόνο! Μάλιστα ο Αυστριακός είχε και δοκάρι στο 32′, αν και εφόσον σκόραρε σε εκείνη τη φάση το τέρμα του θα ακυρωνόταν, αφού ήταν σε θέση οφσάιντ…

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μεγάλη ευκαιρία για τη Σεβίλλη! Στο 45+3′ ο Νιανζού έπιασε την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, αλλά αρχικά ο Ντε Χέα και εν συνεχεία ο Βαράν κράτησαν το 2-0 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Λάθη, κόντρες, αυτογκόλ και 2-2!

Μετά την ανάπαυλα οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τον ρυθμό τους, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στη διεκδίκηση αποτελέσματος εν όψει και της ρεβάνς στην Ανδαλουσία. Η πρώτη όμως φάση του δευτέρου 45λέπτου ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους, οι οποία στο 61′ στάθηκαν άτυχοι μιας και η εξαιρετική προσπάθεια του Άντονι στην αντεπίθεση σταμάτησε στο δοκάρι του Μπόνο.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Βέγκχορστ έφτασε κοντά στο 3-0, όταν στον πρέσινγκ του στον γκολκίπερ των Ισπανών βρήκε την μπάλα που κατέληξε άουτ! Παρ’όλιγον γκάφα για τον Μαροκινό πορτιέρο…

Αντί για το τρίτο γκολ της Μάντσεστερ Γιονάιτεντ είχαμε τη μείωση του σκορ από τη Σεβίλλη στο 84′! Ο Μαλάσια έκανε λάθος υπολογισμό στη φάση και ο Νάβας σκόραρε ύστερα από διπλή κόντρα στον αμυντικό των γηπεδούχων και τον Ντε Χέα. Το τέρμα χρεώθηκε στον Μαλάσια!

Ο Ισπανός κράτησε το 2-1 στο 90+1′, αλλά δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο ένα λεπτό μετά…

Στο 90+2′ ο Εν-Νεσίρι σκόραρε με τη βοήθεια του… Μαγκουάιρ για το τελικό 2-2, το οποίο αφήνει τα πάντα… όλα ανοικτά για τη ρεβάνς σε μία εβδομάδα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαχ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν (46′ Μαγκουάιρ), Μαρτίνες, Μαλάσια, Ζάμπιτσερ, Καζεμίρο, Άντονι (82′ Πελίστρι), Μπρούνο Φερνάντες (62′ Έρικσεν), Σάντσο (62′ Ελάνγκα), Μαρσιάλ (62′ Βέγκχορστ)

Σεβίλλη (Μεντιλίμπαρ): Μπόνο, Μοντιέλ, Νιανζού (73′ Σούσο), Μαρκάο, Ακούνια, Φερνάντο, Γκούντελ, Οκάμπος, Ράκιτιτς, Τόρες (46′ Χεσούς Νάβας), Λαμέλα (67′ Εν-Νεσίρι)

Keywords
Τυχαία Θέματα