Βελτιώνεται καθημερινά η υγεία του Μαραντόνα

Βελτιώνεται καθημερινά η υγεία του ΜαραντόναmkatsafaΔευ, 11/09/2020 - 12:48

Ο Αργεντινός σταρ είχε έναν θρόμβο και παραμένει σε μια κλινική στο Μπουένος Άιρες. Η «Corriere dello Sport»  αναφέρει ότι ο προσωπικός γιατρός του προπονητή της Χιμνάσια, ο οποίος παρακολουθεί τον Μαραντόνα  μετά την εισαγωγή του στην κλινική Olivos, έδωσε καλά νέα στον Τύπο.

«Ο Ντιέγκο είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα. Βελτιώνεται κάθε

μέρα. Η ανάρρωσή του είναι απίστευτη, έχει μεγάλη διαύγεια». Ο Αργεντινός θρύλος εξακολουθεί να είναι σε καταστολή, αλλά παρακολούθησε την ομάδα του, στο 2-2 με τη Βελέζ Σάρσφιλντ. Η  «Olé» αναφέρει ότι ο Mαραντόνα ήταν προσκολλημένος στο tablet του και σχολίαζε οτιδήποτε γινόταν στο ματς και έγραψε ότι χθες ήταν η «καλύτερη μέρα» του από την εγχείρηση. Η προσοχή των γιατρών επικεντρώνεται επί του παρόντος στον εθισμό που έχει αναπτύξει στο αλκοόλ και η οποία παρατείνει την παραμονή του στο νοσοκομείο.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Argentina - Μπάσκετ Off Off mkatsafa Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Argentina ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο γιατρός Λεοπόλντο Λούκε αποκάλυψε ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα τα πάει καλύτερα μετά από την εγχείρηση στον εγκέφαλο στην οποία υποβλήθηκε. Article publish on Δευ, 11/09/2020 - 12:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα