Εθνική Ελλαδος: Κλήθηκε για πρώτη φορά ο Τολιόπουλος

Εθνική Ελλαδος: Κλήθηκε για πρώτη φορά ο ΤολιόπουλοςtnalΔευ, 11/09/2020 - 12:32

Στην εθνική Ελλάδος κλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2022. Ο Έλληνας παίκτης του Ιωνικού κατάφερε να πείσει με τις εφετινές του εμφανίσεις τον Θανάση Σκουρτόπουλο, να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της “επίσημης αγαπημένης”. Από αυτή θα απουσιάσουν οι Λαρεντζάκης, Μποχωρίδης και Κασελάκης, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τους “αιωνίους” αντιπάλους στην Euroleague.

Η αποστολή της εθνικής θα ταξιδέψει στο Σεράγεβο, όπου θα παραμείνει σε καραντίνα μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες και θα αντιμετωπίσει τη Λετονία στις 27 Νοεμβρίου και τη Βουλγαρία στις 29 του ίδιου μήνα. Η ελληνική ομάδα μετράει ήδη δυο νίκες στα ματς με Βουλγαρία (73-63) και Βοσνία (70-65).

Αναλυτικά, η αποστολή της εθνικής: Γιάννης Αγραβάνης (Χαρίλαος Τρικούπης), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Βασίλης Τολιόπουλος (Ιωνικός Νίκαιας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ). 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Ευρώπη - ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στην εθνική Ελλάδος κλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2022. Article publish on Δευ, 11/09/2020 - 12:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα