GNTM spoiler αποχώρηση 9/11: Ήρθε η σειρά της

GNTM spoiler αποχώρηση 9/11: Η αποψινή φωτογράφιση θα δυσκολέψει αρκετά τα κορίτσια και τα αγόρια του ριάλιτι μόδας του Star και ένα επίδοξο μοντέλο θα μαζέψει τα πράγματά του.

GNTM spoiler αποχώρηση 9/11: Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι παίκτες του GNTM θα βγουν εκτός σπιτιού και θα ταξιδέψουν στη γραφική Γκούρα στην ορεινή Κορινθία για να ζήσουν μια… βουκολική εμπειρία φωτογράφισης.

Κάποιοι διαγωνιζόμενοι θα το δουν… πολύ θεατρικά

και αυτό δεν θα τους βγει σε καλό. Πλέον βρισκόμαστε στην δεκάδα και η κάθε λεπτομέρεια μετράει. Στο σπίτι έχουν απομείνει η Λία, η Μαρινέλα, η Ρασέλ και η Μαριαγάπη από τα κορίτσια και ο Παναγιώτης, ο Ανδρέας, ο Δημοσθένης, ο Σήφης, ο Αιμιλιάνο και ο Έντουαρντ από τα αγόρια.

Απόψε σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν θα αποχωρήσει ένα κορίτσι που την… έχει γλιτώσει πολλές φορές. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Ρασέλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νέα εβδομάδα, νέες εμπειρίες για τη δεκάδα του #GNTMgr! Μια εκδρομή στο χωριό κρύβει εκπλήξεις για τα αγόρια και τα κορίτσια του διαγωνισμού. Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει;⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις 5 Νοέ, 2020 στις 2:00 πμ PST

Το άρθρο GNTM spoiler αποχώρηση 9/11: Ήρθε η σειρά της εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα