Βαλένθια - Φενέρ 66-52: Με άμυνα και Βαν Ρόσομ (hls)

Βαλένθια - Φενέρ 66-52: Με άμυνα και Βαν Ρόσομ (hls) navgouliΣάβ, 03/13/2021 - 00:03

Η Βαλένθια έφτασε τις 15 νίκες κέρδισε με 66-52 την Φενέρ κι είναι ακόμα ζωντανή στο κυνήγι της οκτάδας. Αγνώριστη η Φενέρ χωρίς τον τραυματία Γκούντουριτς. 

Σε όλο το παιχνίδι οι Ισπανοί ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα κι βρίσκονταν στο προβάδισμα. Τρεις φορές μέσα στο ματς οι γηπεδούχοι βρήκαν διψήφια διαφορά τις δύο η Φενέρ κατάφερε να επιστρέψει μέχρι και να ισοφαρίσει. Η απουσία του Μάρκο Γκούντουριτς όμως, έκανε την τούρκικη ομάδα να θυμίζει

τον παλιό κακό της εαυτό στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Η άμυνα της Βαλένθια ήταν το βασικό κλειδί της επιτυχίας της. Οι δύο ομάδες ήταν τραγικά άστοχες πίσω από την γραμμή των 6,75, με την Βαλένθια να έχει συνολικά 4/20 και την Φενέρ 3/23 (!) Στο τέλος ο Βαν Ρόσομ ανέλαβε ως συνήθως δράση και μαζί με τον Μάικ Τόμπι ήταν αυτοί που ουσιαστικά της χάρισαν προβάδισμα που κράτησε ως και το φινάλε. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Valencia - Μπάσκετ Fenerbahce - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Valencia ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Βαλένθια έφτασε τις 15 νίκες κέρδισε με 66-52 την Φενέρ κι είναι ακόμα ζωντανή στο κυνήγι της οκτάδας. Αγνώριστη η Φενέρ χωρίς τον τραυματία Γκούντουριτς.
Article publish on Σάβ, 03/13/2021 - 00:03 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα