Παπαθεοδώρου: "Η σκέψη μας στον Ματσιούλις, να γυρίσουμε με τη νίκη"

Παπαθεοδώρου: "Η σκέψη μας στον Ματσιούλις, να γυρίσουμε με τη νίκη"antoniamath11Παρ, 03/12/2021 - 23:59

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (13/3, 17:00μ.μ).

Σύμφωνα με δηλώσεις ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το ματς με τους "ασπρόμαυρους", στο οποίο

θα έχει πέντε απουσίες και τόνισε ότι η σκέψη της ομάδας είναι στον Γίονας Ματσιούλις που έχασε τον πατέρα του. 

Αναλυτικά: 

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και πολύ στενοχωρημένοι για την απώλεια του πατέρα του Γιόνας. Τον σκεφτόμαστε και του συμπαραστεκόμαστε.

Αυτή τη στιγμή συναισθανόμαστε τις δύσκολες ώρες, που περνά. Η σκέψη μας βρίσκεται στον Γιόνας και την οικογένειά του.Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επιστρέψουμε με τη νίκη»

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την ερχόμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι οι σκέψεις όλης της ομάδας είναι στον Γιόνας Ματσιούλις που έχασε τον πατέρα του. Article publish on Παρ, 03/12/2021 - 23:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα