Τζόκοβιτς: «Εκπληκτικός ο Ερυθρός Αστέρας στο ΣΕΦ, να προκριθούν και οι δυο σερβικές ομάδες στα play offs»

Aπό το Ντουμπάι, όπου κάνει διακοπές, το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις ανδρών, Νόβακ Τζόκοβιτς παρακολούθησε τον πρόσφατο αγώνα Ολυμπιακού-Ερυθρού Αστέρα για την 15η αγωνιστική και έκανε εγκωμιαστικό σχόλιο για τον τρόπο παιχνιδιού της αγαπημένης ομάδας του. Παράλληλα, ευχήθηκε και στην “αιώνια” αντίπαλο του Ερυθρού Αστέρα, Παρτίζαν να προκριθεί στα play offs.

«Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε εκπληκτικά, πέτυχε μεγάλη νίκη στην Αθήνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ενισχύθηκε πολύ με την άφιξη

του νέου προπονητή, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Aλλά και η Παρτίζαν παίζει φανταστικά! Ελπίζω ότι οι δυο ομάδες μας θα μπουν στο Top-8, θα ήταν υπέροχο για τη Σερβία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νόλε.

Ο Φακούντο Καμπάτσο θα παίξει για πρώτη φορά με τον Ερυθρό Αστέρα στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπόρατς Τσάτσακ, ανήμερα των Χριστουγέννων (οι Σέρβοι Ορθόδοξοι χριστιανοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στις 7 Ιανουαρίου κάθε έτους, σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο , ενώ το πρώτο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα, θα είναι στο εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Σερβίας και της Αδριατικής λίγκας, κόντρα στην Μπαρτσελόνα (30/12, 20.30, Νova).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, Εκπληκτικός, Ερυθρός Αστέρας, ΣΕΦ,tzokovits, ekpliktikos, erythros asteras, sef