Τζέιμς: "Κορυφαίοι οι Γιουλ, Καλάθης, Τσάτσο"

Απαντήσεις σε όλα είχε ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος είχε διάθεση για επικοινωνία μετά τον αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της Ευρώπης, την ετοιμότητα της φετινής του ομάδας, αλλά και το αν του αρέσει να είναι… αντιπαθής.

«Πέρα από την πλάκα, μου άρεσαν τα πράγματα που κάναμε σήμερα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες χωρίς να έχουμε προπονηθεί και πολύ. Αν βελτιώσουμε μερικά πράγματα θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε» έγραψε εισαγωγικά ο Τζέιμς.

Σε
ότι αφορά τους 5 καλύτερους σέντερ της Ευρωλίγκας απάντησε «Είχαμε αυτή τη συζήτηση σήμερα. Νομίζω ότι ο Χάινς και ο Βέσελι είναι στο 1 και στο 2 και μετά είναι δύσκολο να πεις. Δεν ξέρω καν ποιος είναι Νο.1».

Για τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ: «Γιουλ, Καλάθης, Ροδρίγεθ και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Χωρίς σειρά για τους πρώτους τρεις».

Για την πρώτη εντύπωση του για τον Γκουντάιτις: «Πολύ καλή. Όταν βρούμε καλύτερη χημεία θα είναι ακόμα καλύτερος».

Για το αν είναι ο πιο μισητός παίκτης στην Ευρώπη: «Τουλάχιστον σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι το γήπεδο θα είναι γεμάτο για να με αποδοκιμάζουν».

Για την επιστροφή του στην Αθήνα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ανυπομονώ»

Απαντώντας σε εκτίμηση Έλληνα φιλάθλου ότι θα είναι θαύμα να η Αρμάνι μπει στα πλέι-οφ: «Νομίζω πως κάνεις λάθος αλλά θα δούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα