Πρώτη γνωριμία με το … «αριστερό» για τον Καρέλη


Είναι κάποιοι αγώνες που για τον έναν ή για τον άλλον λόγο μένουν στο μυαλό κάθε ποδοσφαιριστή. Ενας εξ αυτών για τον Νίκο Καρέλη είναι αυτός της 26ης Απριλίου του 2009. Τότε, ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη ο 17χρονος Ηρακλειώτης επιθετικός, πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα του Εργοτέλη με την ΑΕΚ, ανταμώνοντας πρώτη φορά στην καριέρα του με την Ενωση. Πιο συγκεκριμένα είχε μόλις τρία λεοτά συμμετοχής σ’ ένα ματς που όσοι τον παρακολούθησαν
τον θυμούνται ακόμη και σήμερα. Κι ο λόγος είχε να κάνει με την εξέλιξή του καθώς όλα συνέβησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Ο Εντίνιο έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ στο 84’ με φάουλ, ο Φραγκουλάκης απάντησε με τον ίδιο τρόπο δυο λεπτά μετά κι ο Καρέλης που μπήκε για τα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα, πρόλαβε να κάνει πέναλτι, το οποίο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ο Μπλάνκο.

Η δεύτερη φορά που αντιμετώπισε την ΑΕΚ ήταν στην Αθήνα δυο χρόνια μετά, όταν στην ήττα του Εργοτέλη με 1-0, πέρασε ως αλλαγή στο 68’ αντί του Φραγκουλάκη. Η … τρίτη και τελευταία ήταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στον ισόπαλο – δίχως τέρματα – αγώνα της πρώτης Νοεμβρίου του 2015, λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό όπου και συνέχισε την καριέρα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα