Γκολ με ειδικό βάρος


Ηταν 14 Σεπτεμβρίου του 2008 όταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρήκε στο δρόμο του για πρώτη φορά την ΑΕΚ. Σε αγώνα που διεξήχθη στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Ενωση με τον Πορτογάλο να αγωνίζεται για 85’ και να δίνει τη θέση του σ’ έναν πρώην ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, καθώς τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Βασίλης Λάκης. Συνολικά, ο – εκ των αρχηγών – του ΠΑΟΚ
έπαιξε δέκα τέσσερις αγώνες κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα, μετρώντας πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Από αυτά τα ματς κατάφερε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ δυο φορές, με τα γκολ που σημείωσε να είναι καθοριστικά. Η πρώτη ήταν στις 13 Νοεμβρίου 2011, όταν με δική του ασίστ ο Φωτάκης άνοιξε το σκορ στο 45’, για να ισοφαρίσει στο 69’ με πέναλτι ο Λεονάρντο.

Την τελευταία λέξη όμως την είπε ο ίδιος όταν στο 88’ σημείωσε ένα υπέροχο γκολ με το οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Το έτερο γκολ είναι και το πλέον πρόσφατο, αφού με μαεστρική εκτέλεση φάουλ στο 65’ άνοιξε το δρόμο για την κατάκτηση του Κυπέλλου τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρό του πολλών ετών, που δεν ήταν άλλο από έναν τίτλο με την αγαπημένη του ομάδα, όπως ο ίδιος είχε πολλάκις δηλώσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα