Τσόχλας: "Είναι μια καινούρια πρόκληση, πρέπει να φανούμε δυνατοί"

Ο Απόλλων Τσόχλας στις δηλώσεις που έκανε (4/3) στη media day του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ για το Basketball Champions League στάθηκε -μεταξύ άλλων- και στη συγκέντρωση που πρέπει να υπάρχει.
Στην αρχή των δηλώσεών του, είπε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για τρίτη συνεχόμενη φορά είμαστε στη φάση του
νοκ-άουτ στη διοργάνωση του Champions League. Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες και πρέπει να φανούμε πολύ δυνατοί για να διεκδικήσουμε την πρόκριση".
Πρόσθεσε :"Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η προϊστορία. Στα ματς αυτά, επειδή είναι και διπλά θα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και πνευματική δύναμη, να μην έχεις διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου μέσα στο ματς, να μην ενθουσιάζεσαι, να μην απογοητεύεσαι γιατί θα διαρκέσουν, ουσιαστικά, 80 λεπτά. Κι όλα αυτά για να διεκδικήσεις ό,τι καλύτερο μπορείς, είτε αυτό είναι η διαφορά, είτε είναι η νίκη".
Είπε ακόμη: "Με την ΑΕΚ γνωριζόμαστε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ καλή σε μερικά σημεία. Σίγουρα ο Θίοντορ έχει απορροφηθεί πολύ καλύτερα στην ομάδα και είναι ο ηγέτης της ΑΕΚ. Σίγουρα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τα λάθη μας, να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να τρέξουνε γιατί είναι πάρα πολύ καλοί στον αιφνιδιασμό και στα επιθετικά ρημπάουντ. Θεωρώ ότι η θέληση και το πάθος στο αυριανό παιχνίδι ίσως παίξουνε καθοριστικό ρόλο".
Συμπλήρωσε: "Μετά από μια μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα επηρρεάσει την ψυχολογία αλλά όπως είπα και πριν, αυτό εμάς δεν μας απασχολεί, είναι μια καινούρια πρόκληση, πρέπει να φανούμε δυνατοί"
Keywords
Τυχαία Θέματα