Τρίποντο «ανάσα» για την Ουντινέζε

Η Ουντινέζε επικράτησε στο «Φρίουλι» της Μπολόνια με 2-1 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έμειναν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Κορυφαίος για τους «μπιανκονέρι φριουλάνι» ο Ιγκνάσιο Πουσέτο. Ο 24χρονος αργεντινός στο 23’ έκλεψε την μπάλα από τον Πόλι μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος τον ανέτρεψε και κέρδισε το πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροντρίγκο ντε Πάουλ για το 1-0 των γηπεδούχων, σ’ ένα πρώτο ημίχρονο πάντως που η Μπολόνια ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 12’ όταν το σουτ του
Μ’ Μπαγιέ βρήκε το δοκάρι.

Πήρε πάντως αυτό που άξιζε στο 39’ όταν μετά από την σέντρα του Ορσολίνι ο Ροντρίγκο Παλάσιο με προβολή από κοντά έκανε το 1-1 με το 3ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές για γκολ.

Για την «ζεμπρέτε» ο Πουσέτο απείλησε στο 52’ και το 63’ ενώ οι «ροσομπλού» απείλησαν με τους Ντάικς (54’), Σοριάνο (60’) και Ορσολίνι (61’).

Την λύτρωση για τους γηπεδούχους όμως έδωσε με γυριστή κεφαλιά στο 79’ ο Πουσέτο μετά από σέντρα του Στρίγκερ-Λάρσεν γράφοντας το 2-1 μέσα σε αποθέωση.

Η Ουντινέζε νίκησε για πρώτη φορά φέτος σε δύο συνεχόμενα ματς( είχε προηγηθεί η νίκη επί της Κιέβο), ενώ η Μπολόνια μετράει μία εκτός ε΄δρας νίκη στα τελευταία 24 παιχνίδια της.
Keywords
Τυχαία Θέματα