Μπαράζ ανακοινώσεων από ΑΕΛ!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ανακοινώσεις έχει εκδώσει ήδη η διοίκηση της ΑΕΛ, ενόσω το παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στην Κρήτη, είναι σε εξέλιξη. Όλες αφορούν τη διαιτησία της αναμέτρησης, αλλά και τους αρμόδιους της ΚΕΔ. Οι "βυσσινί" αναφέρονται σε διαιτητές και επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας σα να έχουν μαζί τους ανοικτή
επικοινωνία!
Οι ανακοινώσεις της διοίκησης της ΑΕΛ, κατά σειρά εμφανίσεως, είναι οι ακόλουθες:
1. "Κύριε Περέιρα, κύριε Γραμμένε, κύριε Δέδε...Μπορείτε να μας πείτε τι φάουλ είναι αυτό που δίνει στο 26ο λεπτό ο Ευαγγέλου εις βάρος μας ένα μέτρο έξω από την περιοχή, χωρίς κανείς να ακουμπήσει τον παίκτη του ΟΦΗ;"
2. "Ρε καθάρματα τι είναι αυτά που κάνετε;Πως είναι δυνατόν να μην δίνετε αυτό το φάουλ υπερ του Λεοζίνιο και πως γίνεται να δίνεις φάουλ στον Κοροβέση;Πως είναι δυνατόν να μην δίνεις το φάουλ στον Ντέλετιτς και να μας βάζετε στην περιοχή συνέχεια;Που το πάτε;Ελπίζουμε να μη δούμε κανένα μαιμού πέναλτι πάλι...."
3. "Τι είναι αυτά που κάνει ο Ευαγγέλου;Ένα φάουλ υπέρ μας θα σφυρίξει;"
4. "Αντί να δώσεις κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΟΦΗ που δεν τον αφήνει να χτυπήσει το φάουλ, δίνεις κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στον Ζίφκοβιτς;Που το πας;"
Βεβαίως, δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια...
Keywords
Τυχαία Θέματα