Πρόβλημα με Ντιγκινί

Δυσάρεστα μαντάτα περίμεναν τους "κίτρινους" μία ημέρα μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, εντός έδρας, και το εξαιρετικό κλίμα που έφερε αυτή στην ομάδα. Τα νέα αφορούν στο Νικολά Ντιγκινί, τον κορυφαίο του Άρη στον αγώνα με την "Ένωση", και τις ενοχλήσεις που είχε στην περιοχή των κοιλιακών.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός διαπιστώθηκε σήμερα (3/3) ότι έχει υποστεί θλάση στους λοξούς κοιλιακούς. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει
ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Επομένως, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά προς το καλύτερο, χάνει τους αγώνες που ακολουθούν για τον Άρη, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας, και τον Απόλλωνα Σμύρνης, εντός έδρας.
Στο μεταξύ, στον αγώνα με την "Ένωση" ο Ντιγκινί είδε την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Άρα χρωστάει μία αγωνιστική ποινής, την οποία προφανώς θα εκτίσει σε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια -και ενδεχομένως στο πρώτο από τα δύο, δηλαδή σε αυτό με τον Ολυμπιακό. Τις επόμενες ημέρες οι "κίτρινοι" θα προβούν στη σχετική δήλωση για τον παίκτη τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα