Εύκολη νίκη στο τέλος η Τορίνο, μεγάλο ρεκόρ από τον Σιρίγκου (video)

Για 75 λεπτά συνάντησε πολλές δυσκολίες απέναντι στην Κιέβο που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή της στη Serie A. Στο τελευταίο 15λεπτο όμως η «γκρανάτα» ξέσπασε, νίκησε με σκορ 3-0 και διατηρήθηκε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Μπελότι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε

Η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι συνεχίζει να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σήμερα ήταν πολύ κακή στο πρω΄το 45λεπτο στο οποίο δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη η Κιέβο έχασε μεγάλη ευκαιρία, διπλή μάλιστα στο 48ο λεπτό με τον Τζόρτζεβιτς που δεν κατάφερε να νικήσει τον Σιρίγκου, αλλά στο τελευταίο «κομμάτι» του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν τελικά μια εύκολη νίκη. Στο 76΄ο Μπελότι άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα μέσα στο 2019.

Τα άλλα δύο γκολ ήρθαν στις καθυστερήσεις, με 2 αλλαγές του Ματζάρι. Στο 2ο λεπ΄το των καθυστερήσεων, ο Ρινκόν πέτυχε το 2-0 και δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τζάτζα έγραψε το τελικό 3-0. 5η σερί εντός έδρας νίκη για την Τορίνο και σημαντική μέρα για τον Σιρίγκου που κρατάει για 602 αγωνιστικά λεπτά ανέπαφη την εστία του και από σήμερα έχει το νέο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας τον Λουτσιάνο Καστελάνι, από την περίοδο από την περίοδο 1976-77
Keywords
Τυχαία Θέματα