Τραυματισμός διακόπτει τα γυρίσματα του "Cowboy Bebop"

See you, space cowboy.

Πλήγμα υπέστη η επερχόμενη live-action σειράς του Netflix, "Cowboy Bebop".

Σύμφωνα με το Deadline, ο πρωταγωνιστής της σειράς, John Cho, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και υπεβλήθη σε εγχείρηση στο γόνατο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το πάγωμα της παραγωγής για περίπου επτά με εννιά μήνες.

Η πηγή αναφέρει ότι ο Cho

τραυμάτισε το γόνατό του "σε ένα ατύχημα που συνέβη κατά την διάρκεια της τελευταίας λήψης μιας πολύ καλά προβαρισμένης σκηνής" στα γυρίσματα που γινόντουσαν στην Νέα Ζηλανδία. Ο Cho μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Λος Άντζελες για την εγχείρηση και θα χρειαστεί μια μακρά περίοδος αποκατάστασης πριν καταφέρει να επιστρέψει στο πλατό. Το Netflix θα ξαναφτιάξει το πρόγραμμα για την παραγωγή μόλις ξεκαθαρίσει η πρόγνωση του ηθοποιού.

Τα γυρίσματα της live-action τηλεοπτικής μεταφοράς του διάσημου anime ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και όλα δείχνουν ότι το Netflix δεν θα αντικαταστήσει τον ηθοποιό. Ένας αντιπρόσωπος της συνδρομητικής υπηρεσίας, είπε, "Οι σκέψεις μας είναι με τον John και έχει την πλήρη υποστήριξή μας κατά την ανάρρωσή του".

Παραπάνω μπορείτε να δείτε εικόνες από όλα τα, μέχρι στιγμής, γνωστά μέλη του cast. Ο John Cho, γνωστός από τα "Star Trek" και "Exorcist", θα υποδυθεί τον Spike Spiegel, έναν κυνηγό επικηρυγμένων. Ο Mustafa Shakir, από το "Luke Cage", θα είναι ο Jet Black, καπετάνιος του Bebop. Η Daniella Pineda του "Jurassic World: Fallen Kingdom" θα παίξει την κυνηγό επικηρυγμένων, Faye Valentine. O Alex Hassell, από τα "The Red Sea Diving Resort" και "Suburbicon", θα είναι ο αντίπαλος της σειράς, Vicious, ενώ η Elena Satine του "Street Angel" θα μεταμορφωθεί σε Julia, το αντικείμενο του πόθου του Spike.

Ο Alex Garcia Lopez, που έχει δουλέψει στα "Daredevil', "The Punisher" και "The Witcher", θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια από τα 10 της πρώτης σεζόν. Ο Christopher Yost (Thor: Ragnarok), θα γράψει το πρώτο επεισόδιο.

Showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner και Scott Rosenberg. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται κι οι Yost, Marty Adelstein, Becky Clements, Yasuo Miyakawa, Masayuki Ozaki, Shin Sasaki, Tetsu Fujimura και Matthew Weinberg. Η σειρά θα είναι παραγωγής Netflix και Tomorrow Studios, και ο σκηνοθέτης από το πρωτότυπο anime, Shinichiro Watanabe, θα είναι σύμβουλος στο project.

Το "Cowboy Bebop" αρχικά έκανε το ντεμπούτο του το 1998 στην Ιαπωνία, και είναι η ιστορία "των Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine και Radical Ed: μιας ομάδας από κυνηγούς επικηρυγμένων που τρέχουν να ξεφύγουν από το παρελθόν του καθώς κυνηγάνε τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος. Θα σώσουν μέχρι και τον κόσμο... για τη σωστή ανταμοιβή". Η επιλογή του casting υποδεικνύει ότι η σεζόν θα φέρει flashbacks από τις ημέρες του κυνηγού επικηρυγμένων στο Red Dragon Syndicate και τις σχέσεις του με την Julia και τον Vicious.

Η ανακοίνωση της τηλεοπτικής μεταφοράς έγινε τον Νοέμβριο του 2018. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Βρέθηκε η Julia για το live-action "Cowboy Bebop" Γεμίζει το cast της live-action σειράς Cowboy Bebop To "Cowboy Bebop" επιστρέφει ως live-action σειρά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα