Αποκαλύφθηκε η τηλεθέαση για την Breaking Bad ταινία "El Camino"

Απ' ό,τι φαίνεται, πολλοί ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον Jesse Pinkman.

Το "El Camino: A Breaking Bad Movie" είχε μια αρκετά επιτυχημένη πρώτη εβδομάδα, με μέσο όρο που ξεπέρασε τους 6,5 εκατομμύρια θεατές τις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας του στο Netflix.

Όπως δημοσίευσε το THR, οι μετρήσεις Neilsen αποκάλυψαν πως το "El Camino" "είχε μέσο όλο κοινού - ό,τι πιο κοντινό στις γραμμικές Neilsen μετρήσεις τηλεθέασης για streaming

σειρές- στα 6,54 εκατομμύρια τις πρώτες τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του. Σχεδόν το 40% αυτών των τηλεθεατών είδαν το "El Camino" την πρώτη μέρα που έγινε διαθέσιμο, ενώ οι Nielsen μετρήσεις επίσης επιβεβαιώνουν πως "8,2 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τουλάχιστον λίγα λεπτά από την ταινία".

Το μέσο σημειώνει πως το "Netflix καταδικάζει τις μετρήσεις Nielsen για τα προγράμματά του, γιατί δεν είναι ακριβείς μιας και μετρούν τηλεοπτική θέαση μόνο και δεν περιλαμβάνουν άλλες συσκευές. Οι Nielsen επίσης μετρούν μόνο κοινό των ΗΠΑ, ενώ οι λίγες μετρήσεις και δεδομένα που έχει μοιραστεί από μόνο του Netflix, μιλούν με παγκόσμια νούμερα" και διεθνή κοινά.

Βάζοντας τι σχετίσεις αυτές στο πλάι, ενήλικες ηλικίας 18-34 ήταν αυτοί που παρακολούθησαν περισσότερο, με τους 1,08 εκατομμύρια από αυτούς να τη βλέπουν την πρώτη μέρα και 2,34 εκ. να πατούν για να δουν σε ροή κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο το τι συνέβη στον Jesse Pinkman του Aaron Paul μετά το φινάλε του "Breaking Bad" το 2013. Πίσω από αυτούς έχουμε ενήλικες 35-49 με 738.000 την πρώτη μέρα και 1,9 εκατομμύρια μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Συγκρίνοντας αυτά τα νούμερα με το "Breaking Bad" που προβαλλόταν στο AMC, τα νούμερα δείχνουν πως τα τελευταία οχτώ επεισόδια "είχαν μέσα όρο πάνω από 6 εκατομμύρια την ίδια μέρα, ολοκληρώνοντας με πάνω από 10 εκ. για το φινάλε της σειράς". Και μια κι αναφέραμε το "Breaking Bad", να πούμε πως την εβδομάδα που θα κυκλοφορούσε το "El Camino", ο μέσος όρος θεατών για την πρωτότυπη σειρά πήγε από τα 62.000 στα 153.000.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece El Camino: Μια Ταινία του Breaking Bad | Στα παρασκήνια | Netflix (Υποτιτλισμένο) El Camino: Μια Ταινία του Breaking Bad | Επίσημο trailer | Netflix (Υποτιτλισμένο)
Keywords
Τυχαία Θέματα