Τους μεταλλικούς καρχαρίες μπορούμε να δούμε στις νέες εικόνες του "Aquaman"

Στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

Ένα από τα κομμάτια που μας ενθουσίασαν περισσότερο στο trailer του "Aquaman" ήταν οι μεταλλικοί καρχαρίες. Τώρα, έχουμε τη δυνατότητα να τους κοιτάξουμε - ή να τους χαζέψουμε - στις νέες φωτογραφίες της ταινίας.

Ο σκηνοθέτης του "Aquaman", James Wan, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, (μέσω Collider) δύο φωτογραφίες του Willem Dafoe ως Vulko και του Patrick Wilson

ως King Orm καβάλα σε μεταλλικούς καρχαρίες.

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Vulko and King Orm on their steeds. #hammerhead#tylosaur#sealife#underwaterkingdom#Aquaman#highrespic.twitter.com/EjPvuM5gHX

James Wan (@creepypuppet) 20 Οκτωβρίου 2018

Εκτός των Dafoe και Wilson, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jason Momoa στον πρωταγωνιστικό ρόλο, Nicole Kidman ως Queen Atlanna και Amber Heard ως Mera. Δυστυχώς, δεν θα δούμε κανέναν χαρακτήρα από τη Justice League.

Ένα prequel μυθιστόρημα θα αποκτήσει η επερχόμενη ταινία, με τον τίτλο "Aquaman: Undertow", όπου θα παρουσιάζονται τα εφηβικά χρόνια του Arthur.

Η νέα αφίσα της ταινίας αποκαλύφθηκε και παρουσίασε μια πιο κλασική ιδέα του γνωστού ήρωα της DC. Την πρασινό-κίτρινη στολή του ήρωα μπορούμε να δούμε και στο νέο πεντάλεπτο βίντεο.

Η ταινία πιάνει λιμάνι για πρώτη φορά στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

IGN GreeceΝέες σκηνές με το πρώτο τηλεοπτικό σπότ για την ταινία του AquamanΙδού ο Aquaman με το κλασικό του κοστούμι στο νέο πεντάλεπτο βίντεοΜια πρώτη ματιά στο trailer του "Aquaman"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα