Κλείνει τους παίκτες στο Ρέντη

Με απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα παραμείνουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη έως και την Τετάρτη, οπότε και θα αναχωρήσει η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το Λουξεμβούργο.

Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε από το Ηράκλειο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και έφθασε στο Ρέντη στις 2 το
πρωί. Με απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού, άπαντες διανυκτέρευσαν στους ξενώνες του προπονητικού κέντρου. Και θα παραμείνουν εκεί έως και την Τετάρτη, οπότε έχει προγραμματιστεί να «πετάξει» η αποστολή των «Πειραιωτών» για το Λουξεμβούργο, όπου την Πέμπτη θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στη διάρκεια της ημέρας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα μείνουν ελεύθεροι για λίγες ώρες, προκειμένου να μεταβούν στα σπίτια τους, να δουν τις οικογένειές τους και να πάρουν μαζί τους ότι θα χρειαστούν για την παραμονή τους στο Ρέντη, αλλά και για το ταξίδι στο Λουξεμβούργο.

Είναι σαφές πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εικόνα της ομάδας του στην Κρήτη και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν απογοητευτική. Με την απόφασή του, στέλνει σαφές μήνυμα προς όλους να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα τους. Να σημειωθεί πως τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός, όσο και οι συνεργάτες του διανυκτέρευσαν επίσης στο Ρέντη, όπως και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα