Τότεναμ: Ο Μουρίνιο τρόλαρε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπέιλ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο τρόλαρε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον ΜπέιλtnalΔευ, 11/02/2020 - 16:24

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Τότεναμ επί της Μπράιτον και το γκολ που σημείωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρέλειψε να ρίξει τις σπόντες του προς τους “μερένχες”, τονίζοντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, πως θα κοιτάξει στα ισπανικά σάιτ να δει τι γράφουν για τον Ουαλό ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά

ο Μουρίνιο δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος γι 'αυτόν επειδή άξιζε το γκολ. Αν βρω πέντε λεπτά, θα πάω στο Safari για να κοιτάξω στον ιστότοπο της Ρεάλ για να δω τι λένε. Ξέρει ότι είναι σημαντικός για εμάς και ξέρουμε ότι νοιάζεται για την ομάδα. Βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, είναι πολύ ήρεμος, πολύ έξυπνος, έχει καλά συναισθήματα”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Τότεναμ επί της Μπράιτον και το γκολ που σημείωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ. Article publish on Δευ, 11/02/2020 - 16:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα