Tennis24: Τρομακτική αύξηση επισκεψιμότητας

Το Tennis24 έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των φίλων του τένις, ως το πλέον αξιόπιστο και εξειδικευμένο μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Η τρομακτική αύξηση ενδιαφέροντος του Έλληνα φιλάθλου για το άθλημα του τένις, φαίνεται στα γήπεδα όπου οι ακαδημίες έχουν γεμίσει ασφυκτικά αλλά και από τα νούμερα επισκεψιμότητας τα οποία αποτελούν το πλέον μετρήσιμο δεδομένο για την “στροφή” στην αντισφαίριση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη οδηγούν το άθλημα σε νέα

ύψη και είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι το άθλημα ζει την καλύτερη εποχή του στη χώρα μας. Ποτέ, ξανά, στο παρελθόν δεν είχαμε δύο κορυφαίου επιπέδου αθλητές που πρωταγωνιστούν ταυτόχρονα στα δύο επαγγελματικά tour και φαίνεται ξεκάθαρα στα στοιχεία επισκεψιμότητας του Tennis24.gr.

Τον Οκτώβριο, πάνω από 260,000 μοναδικοί αναγνώστες επισκέφτηκαν το πρώτο ειδησεογραφικό site για το τένις στην Ελλάδα, μαθαίνοντας πρώτοι τα νέα από το Roland Garros και από τα άλλα σημαντικά τενιστικά γεγονότα στον κόσμο.

Για να γίνει πιο κατανοητή η τρομακτική αύξηση, αρκεί να αναφέρουμε ότι τον αντίστοιχο περσινό μήνα Οκτώβρη, οι μοναδικοί αναγνώστες έφτασαν τους 108,000, με αποτέλεσμα να σημειώνεται αύξηση πάνω από 140%!!!

Τα pageviews τον Οκτώβριο 2020, ξεπέρασαν τα 1.2 εκατομμύρια!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη

The post Tennis24: Τρομακτική αύξηση επισκεψιμότητας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα