ΑΕΚ: Σιμόες και Γκαρσία στο δρόμο της επιστροφής

ΑΕΚ: Σιμόες και Γκαρσία στο δρόμο της επιστροφήςgvasilioΔευ, 11/02/2020 - 15:28

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ για τους Αντρέ Σιμόες και Λιβάι Γκαρσία έχει ξεκινήσει. 

Τόσο ο Πορτογάλος χαφ, όσο και ο 22χρονο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο βρίσκονται

στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. 

Για τον Σιμόες αυτό πρόκειται να συμβεί στην προπόνηση της Τρίτης, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ έχει πάρει το ΟΚ από το ιατρικό τιμ να μπει σε ρυθμό προπονήσεων με κανονική ένταση. 

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μετά το παιχνίδι με τη Ζόρια αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Ο 22χρονος επιθετικός θα είναι διαθέσιμος μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων καθώς θα ακολουθήσει έξτρα πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά και να μην κινδυνεύσει με ενδεχόμενη υποτροπή.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ για τους Αντρέ Σιμόες και Λιβάι Γκαρσία έχει ξεκινήσει.  Article publish on Δευ, 11/02/2020 - 15:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα