ΑΕΚ: "Νίκη με υπογραφή δύο νέων" (vid)

ΑΕΚ: "Νίκη με υπογραφή δύο νέων" (vid)gvasilioΔευ, 11/02/2020 - 16:03

H AEK επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Λέστερ, επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ με την κάμερα του AEK TV να καταγράφει στιγμές και αντιδράσεις.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ

"Μια

ακόμη νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της για το φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επικράτησε το βράδυ της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ, του ΟΦΗ με 2-1.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 6’ με τον Φάμπιο Στάρτζεον, όμως η ΑΕΚ έφτασε στην ανατροπή με τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου (32’) και τον Γεβχέν Σάκχοφ (74’) να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. 

Ο Ουκρανός μέσος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και έπειτα από το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα του AEK TV τόσο για το χθεσινό παιχνίδι, όσο και γι’ αυτό που ακολουθεί, με την Ζόρια Λουχάνσκ την προσεχή Πέμπτη, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League…". 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ H AEK επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Λέστερ, επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ με την κάμερα του AEK TV να καταγράφει στιγμές και αντιδράσεις. Article publish on Δευ, 11/02/2020 - 16:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα