Τόμας: “Σπίτι μου η Βοστόνη”

Ο Αϊζάια Τόμας χαρακτήρισε σπίτι του τη Βοστόνη, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την υποδοχή των φιλάθλων και της διοίκησης των Μπόστον Σέλτικς, στην αναμέτρηση της Τρίτης. Ο παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς γνώρισε την αποθέωση από τους “Κέλτες” και μετά το τέλος του αγώνα υπογράμμισε πως χρειάζονταν αυτή την εκδήλωση αγάπης από την πρώην ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Τόμας τόνισε: “Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι, σπίτι. Πέρασα πολλά όταν έχασα την αδελφή μου. Όλη η πόλη και ο οργανισμός τα πέρασαν μαζί μου. Η αγάπη πάντα είναι εκεί, αλλά
αυτό μας άλλαξε επίπεδο. Πέρασα την χειρότερη κατάσταση που πιθανότατα μπορεί να περάσει άνθρωπος και ήταν όλοι εκεί. Γι' αυτό η Βοστόνη σημαίνει τόσα πολλά για εμένα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Αυτό ήταν τα... πάντα. Εκτιμώ ότι το έκαναν για εμένα. Σημαίνει πολλά. Εκτιμώ που το έκαναν, ειδικά στην φάση που είμαι στο παρκέ αυτή την εποχή, αυτού του είδους η αγάπη είναι κάτι που ήθελα, χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και η αγάπη ήταν φανταστική”.
Keywords
Τυχαία Θέματα