“Έφυγε” ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 88 ετών ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΒΙΑΝΕΞ, το πρωί της Τρίτης. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “ΥΓΕΙΑ”, καθώς είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι γιατροί τον είχαν υποβάλει σε παρακέντηση, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, αλλά η κατάστασή του
είχε επιβαρυνθεί, λόγω των προβλημάτων που είχε με την καρδιά του. Τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί.

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ αναφέρει: “Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει”.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα και μαζί με τον αδερφό του Παύλο, είχε σπουδάσει στην Ανωτάτη Εμπορική. Το 1960 ίδρυσε την εταιρία “ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ” και σταδιακά κατάφερε να εξασφαλίσει την αντιπροσωπεία σε πολλά φάρμακα του εξωτερικού. Παράλληλα, ασχολήθηκε με το εμπόδιο μπανάνας.

Στον αθλητισμό, υπήρξε επί σειρά ετών σύμβουλος της ΕΠΟ και ήταν μέλος της επιτροπής του κυπέλλου Ελλάδος. Από το 1992 ήταν συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με τον αδερφό του Παύλο. Το 2012 είχε παραδώσει τη διοίκηση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Από το 1999 έως το 2009 είχε αναλάβει τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, ενώ τη σεζόν 2008-2009 είχε διατελέσει πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ.
Keywords
Τυχαία Θέματα