Πέλκας και Ελ Καντουρί στο... κάδρο

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες (πέντε έχει τώρα, για την ακρίβεια) και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Ξάνθη, εκτός έδρας (31/3). Αυτό φέρνει στο προσκήνιο την αναγκαιότητα της παρουσίας ενός -τουλάχιστον- εκ των τραυματιών Δημήτρη Πέλκα και Ομάρ Ελ Καντουρί στο συγκεκριμένο
παιχνίδι, για να καλύψουν το κενό του Ολλανδού μέσου.
Δεδομένης και της απουσίας του Μαουρίτσιο, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στην αναμέτρηση στα Πηγάδια τον παίκτη, από τα πόδια του οποίου θα περνά το παιχνίδι της ομάδας, όταν αυτή βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή, τόσο ο Πέλκας, όσο και ο Ελ Καντουρί χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμη για να επανέλθουν σε αγωνιστική κατάσταση τέτοια, που θα τους επιτρέψει να πάρουν θέση στην εντεκάδα.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ευελπιστεί ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει ως προς αυτό. Θα δώσει, δηλαδή, τον απαραίτητο χρόνο στους δύο ποδοσφαιριστές (ή στον έναν από τους δύο, έστω), ώστε να επανακάμψουν και να τεθούν στη διάθεσή του. Θυμίζουμε ότι οι "ασπρόμαυροι" έχουν τετραήμερο ρεπό μετά τη νίκη τους στο Αγρίνιο επί του Παναιττωλικού και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (20/3). Τότε, η εικόνα για τους δύο παίκτες θα είναι πιο ξεκάθαρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα