Το remake του "West Side Story" του Steven Spielberg βρήκε τον πρωταγωνιστή του

Από παράνομος οδηγός σε μέλος συμμορίας.

Ο Ansel Elgort θα πρωταγωνιστήσει στο remake του "West Side Story" που θα μας φέρει ο γνωστός σκηνοθέτης Steven Spielberg.

Ο Elgort θα ενσαρκώσει τον Tony, τον κύριο πρωταγωνιστή του έργου, σύμφωνα με το THR. Προηγούμενες δουλειές του ήταν τα "Baby Driver" (2017) και η σειρά ταινιών "Divergent". Ακόμα δεν γνωρίζουμε άλλα μέλη του cast.

To "West Side Story" είναι μια παραλλαγή του "Romeo and Juliet" του William Shakespeare, όπου οι δύο πρωταγωνιστές - ο Tony και η Maria - ανήκουν

σε διαφορετικές συμμορίες της Νέας Υόρκης. Το μιουζικαλ γράφτηκε τη δεκαετία του '50 και εξερευνεί τα κοινωνικά προβλήματα μιας πληθώρας πολιτισμών που ζουν στην ίδια πόλη.

Ο Spielberg θα σκηνοθετήσει το γνωστό μιούζικαλ, το οποίο θα τον ενώσει πάλι με τον σεναριογράφο Tony Kushner, ο οποίος έχει γράψει τα "Lincoln" και "Munich".

Το αυθεντικό "West Side Story" βγήκε το 1961 και βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του Broadway. Την ταινία τότε είχαν σκηνοθετήσει οι Robert Weiss και Jerome Robbins, η οποία απέσπασε 10 Βραβεία Όσκαρ, μεταξύ άλλων αυτό για την Καλύτερη Ταινία.

Ο Spielberg θα σκηνοθετήσει το "Indiana Jones 5", αν και θα καθυστερήσει και μάλλον δεν θα βγει τον Ιούλιο 2020. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την υπόθεση της νέας ταινίας αλλά έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι ο Shia LaBeouf δεν θα επιστρέψει ως Μutt Williams. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε το πώς ο John-Rhys-Davies οραματίζεται την επιστροφή του ως Sallah.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα review μας των πιο πρόσφατων ταινιών του Spielberg, "The Post" και "Ready Player One".

Ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον μήνα Οκτώβριο, και πείτε μας σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Κινηματογραφικός οδηγός Οκτωβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε; Fahrenheit 11/9 - Trailer Χριστούγεννα στο Λονδίνο για την Emilia Clarke και τον Henry Golding

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα