Κερδοφόρες οι καλόγριες του "The Nun" για το franchise

Και φαίνονται τόσο αθώες.

Το "The Nun" συνεχίζει την επιτυχία του στους κινηματογράφους με το να κατακτά την πρώτη θέση στο box office για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα και κάνοντας το franchise περήφανο, καθώς έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία Conjuring παγκοσμίως.


Την περασμένη εβδομάδα, η πέμπτη ταινία του franchise, απέφερε "$16,2 εκ. από 9.987 οθόνες σε 80 χώρες εκτός των ΗΠΑ".

Μέχρι χθες, τα παγκόσμια κέρδη της ταινίας ήταν $330 εκ., κάτι που την καθιστά την πιο κερδοφόρα ταινία τρόμου. Οι πέντε ταινίες του franchise ξεκίνησαν το 2013 με το "The Conjuring", και μέχρι στιγμής έχουν αποφέρει $1,3 δισ. παγκοσμίως, ενώ ο προϋπολογισμός για τη δημιουργία τους ανέρχεται στα $103,5 εκ.

Το "The Nun", θεωρείται spin-off και επικεντρώνεται σε έναν χαρακτήρα που εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2016 στην ταινία "The Conjuring 2". Εκείνη η ταινία θεωρήθηκε επιτυχία καθώς κέρδισε $53,5 εκ. ενώ η παραγωγή της κόστισε μόλις $22 εκ..

Σκηνοθέτης του "The Nun" είναι ο Corin Hardy και σεναριογράφους ο Gary Dauberman. Δημιουργοί είναι οι Dauberman και James Wan. Πρωταγωνιστούν οι Demián Bichir, Taissa Farmiga και Jonas Bloquet.

Μελλοντικά, η New Line αναπτύσσει ήδη τα "The Conjuring 3", "Annabelle 3", το οποίο βρήκε πρόσφατα το θύμα του, και άλλο ένα spin-off με τον τίτλο "The Crooked Man". Αν αναλογιστούμε την επιτυχία του "The Nun", η ανακοίνωση για sequel στο κοντινό μέλλον δεν θα μας εκπλήξει.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το "The Nun", να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τον Οκτώβριο και να μας πείτε στα σχόλια, εσάς σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN GreeceThe Nun Movie Review[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "The Nun/Η Καλόγρια"The Nun: Κατέφτασε το πρώτο trailer για το prequel του Conjuring

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα