Περικοπές χρόνου υπέστη και ο "Venom"

Οι αγαπημένες σκηνές του πρωταγωνιστή δεν τα κατάφεραν.

Αρκετές σκηνές κόπηκαν από την ερχόμενη ταινία "Venom", που μετρούν σε χρόνο "30 με 40 λεπτά" και φαίνεται πως ήταν από της αγαπημένες του πρωταγωνιστή, Tom Hardy.

Σε συνέντευξη του για το ComicsExplained, ο Hardy ρωτήθηκε σχετικά με το "ποιες είναι οι αγαπημένες του σκηνές από την ταινία". Κι ο πρωταγωνιστής, ως άλλος Venom, απάντησε.

"Είναι σκηνές που δεν υπάρχουν στην ταινία. Είναι περίπου 30 με 40 λεπτά με σκηνές που δεν υπάρχουν στην ταινία...

όλες αυτές. Τρελές σκηνές, σκηνές μαύρης κωμωδίας. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Απλώς δεν τα κατάφεραν ποτέ να μπουν."

Ο συμπρωταγωνιστής του Riz Ahmed, που για την ταινία ενσάρκωσε τον Dr. Carlton Drake, αστειεύτηκε με τον Hardy και είπε πως, "Αν δεν τα κατάφεραν να μπουν στην ταινία, τότε δεν ήταν καλές, αδερφέ. Μισώ που στο χαλάω".

Ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το αν αυτές οι κομμένες σκηνές θα συμπεριληφθούν στην director's cut έκδοση της ταινίας, ή έστω σε κάποια άλλη μορφή κομμένων σκηνών, γνωρίζουμε πως η συνολική διάρκεια του "Venom" πλησιάζει τις δύο ώρες με περιεχόμενο κατάλληλο για ανήλικους άνω των 13 ετών.

Ο πρωταγωνιστής έχει υπογράψει για τρεις ταινίες συνολικά και δήλωσε πως, "Νομίζω ότι είναι ένας τέλειος χαρακτήρας. Mου αρέσει να τους παίζω και τους δύο. Είναι ένα ορεκτικό, και για την Sony είναι το ξεκίνημα του Venom-verse".

Η ταινία θα εμφανιστεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου. Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Ruben Fleischer και πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy(Eddie Brock) - ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του και στον Vemon - Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying), Riz Ahmed ως Dr. Carlton Drake και Jenny Slate. Παραγωγοί της είναι οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal. H ταινία χαρακτηρίζεται ως "Δράσης /Τρόμου / Sci-Fi", και θα είναι γυρισμένη με motion capture.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟ Venom γιορτάζει τα 30 χρόνια του με διάφορα variant coversΉρθε το πρώτο teaser trailer για την ταινία του VenomΗ ταινία του Venom δεν θα ανήκει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα