Το κοινωνικό μήνυμα των εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία στο ΣΕΦ

Το κοινωνικό μήνυμα των εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία στο ΣΕΦnpiliosΠαρ, 11/20/2020 - 01:20

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Νοεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ως εκπρόσωποί της, τα μέλη των εθνικών μας ομάδων, ανέδειξαν στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά τους τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς

και του ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπο.

Αξίες, που αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα αυτή την εποχή, καθώς έγινε προτεραιότητα ο περιορισμός του κακού από την πανδημία Covid-19.

Η δράση λαμβάνει χώρα από τις 10.30 μέχρι τις 16.30 και τις δύο μέρες και πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία µε το Υπουργείο Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι αθλητές Τάσος Ρηνιώτης, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και ο εθνικός προπονητής Κώστας Βατσακλής στέκονται στη συμμετοχή της ομοσπονδίας στην αιμοδοσία και ταυτόχρονα προτρέπουν τον κόσμο να βρεθεί στο Σ.Ε.Φ. και να βοηθήσει την προσπάθεια.

«Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου κλείνουμε τηλεφωνικά το ραντεβού μας και στέλνουμε το 1 για να μετακινηθούμε. Προορισμός μας το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για καλό σκοπό! Δίνουμε αίμα χαρίζουμε ζωή! Είναι ο δικός μας τρόπος για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που δίνουν μια καθημερινή μάχη για τη Δημόσια Υγεία! Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» συμμετέχω κι εγώ στην εθελοντική αιμοδοσία, το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η επιτραπέζια αντισφαίριση συμμετέχει σε μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία του «Ζήσε Αθλητικά», γιατί πιστεύει στην κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά. Δώστε αίμα, σώστε ζωές», είναι το μήνυμα, που συμπλήρωσαν με διαφορετικές προτάσεις, τα στελέχη των εθνικών μας ομάδων.

Το βίντεο τέθηκε σε επεξεργασία και προβάλλεται από τα social media του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπως και του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Υπάρχει βέβαια και στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο youtube (σημειώνεται ότι οι διεθνείς μίλησαν στην κάμερα του Sportshero στο περιθώριο προπόνησης στην ομοσπονδιακή αίθουσα του φαληρικού σταδίου).  

Ενδεικτικά αναφέρουμε τρία λινκ για τους ενδιαφερόμενους:

https://www.facebook.com/PeaceAndFriendshipStadium/videos/397749198043023 για τη σελίδα του ΣΕΦ στο facebook

https://www.facebook.com/ziseathlitikagga/videos/496376461276231 για τη σελίδα του «Ζήσε Αθλητικά» στον ίδιο ιστότοπο

και https://www.youtube.com/watch?v=9RlnYY1zN6Y για τον λογαριασμό της ομοσπονδίας στο youtube.  

ΕΛΛΑΔΑ - Ελλάδα - ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Off Off Off Off ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΕΛΛΑΔΑ Το κοινωνικό μήνυμα των εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία στο ΣΕΦ Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 01:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα