Κορονοϊός-Ελλάδα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μεταφέρονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για ελέγχους στη Βόρεια Ελλάδα. Θα γίνονται από σπίτι σε σπίτι!

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναμένεται να μεταφερθούν στη Βόρεια Ελλάδα και θα κάνουν ελέγχους ακόμα και από… σπίτι σε σπίτι.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας… ξεφεύγει λόγω του κορονοϊού, με την Κυβέρνηση να παίρνει την απόφαση να στείλει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αυξηθούν οι έλεγχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: «Όχι» από τους ιδιώτες κλινικάρχες στο ΥΠΥΓ

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA,

από αύριο (20/11) θα ξεκινήσουν να μεταφέρονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αυξηθούν οι έλεγχοι, οι οποίοι θα γίνονται από γειτονιά σε γειτονιά, ακόμα και από… πόρτα σε πόρτα.

Ο λόγος, συνεχίζει το ρεπορτάζ, είναι πως, μπορεί οι πολίτες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, ωστόσο οι συναντήσεις σε σπίτια, σε οικογενειακό και φιλικό επίπεδο δεν έχουν σταματήσει…

Το άρθρο Κορονοϊός-Ελλάδα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μεταφέρονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για ελέγχους στη Βόρεια Ελλάδα. Θα γίνονται από σπίτι σε σπίτι! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα