Λάμπαρντ: «Εκτός λογικής τα μεσημεριανά ματς»

Λάμπαρντ: «Εκτός λογικής τα μεσημεριανά ματς»basket1thanosΠαρ, 11/20/2020 - 00:34

Με αφορμή το Σαββατιάτικο (21/11) εκτός έδρας παιχνίδι της Τσέλσι με την Νιουκάστλ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 12:30 το μεσημέρι (14:30 ώρα Ελλάδος), ο Φρανκ Λάμπαρντ τα "έβαλε" με την Premier League.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των «μπλέ», ούτε δύο «24ώρα» πριν τη σέντρα του παιχνιδιού με τις «καρακάξες»:

«Όχι, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όταν κοιτάς στο πρόγραμμα,

έχει να κάνει με την κοινή λογική. Αυτή η ζώνη των 12:30 (14:30, ώρα Ελλάδος), πόσο συχνά πρέπει να υπάρχει; Δεν είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να προετοιμάζεσαι για ένα ματς της Premier League. Θέλεις το καλύτερο από αυτό το brand. Θέλω να παίζουμε στο ανώτατο επίπεδό μας, αλλά είναι δύσκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αλλάξτε την ώρα, δεν είναι τόσο δύσκολο. Πρέπει να κοιτάξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το αλλάξουμε».

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Ο κόουτς της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ δεν συμφωνεί με τη διεξαγωγή παιχνιδιών νωρίς το μεσημέρι στην Premier League και μάλιστα προέτρεψε τη διοργανώτρια αρχή να τα καταργήσει! Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 00:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα