Το επίτευγμα του ΜακΚόλουμ (Pic)

Τη νίκη-πρόκριση απέναντι στους Νάγκετς πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής (12/05) το Πόρτλαντ στην έβδομη αναμέτρηση της σειράς, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σι Τζέι Μακόλουμ, που σημείωσε 37 πόντους και έβαλε καθοριστικά καλάθια, στο μπρέικ μέσα στην έδρα του Ντένβερ.
Ο... Ρόμπιν του Ντάμιαν Λίλαρντ φόρεσε την... κάπα του Μπάτμαν και σε αυτό το ματς και κάλυψε το κενό του συμπαίκτη του, ο οποίος έμεινε στα ρηχά, όσον αφορά την επιθετική του παρουσία.

Μάλιστα, για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ήταν το... Νο1 της ομάδας του, καθώς έβαλε πάνω από 30 πόντους, έχοντας καταφέρει μάλιστα
να μείνει αλάνθαστος σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Με αυτές τους τις εμφανίσεις, σύμφωνα και με τα στατιστικά από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης μετά τους Τσάνσι Μπίλαπς και Μάικλ Τζόρνταν που πετυχαίνει ανάλογο επίτευγμα από τη σεζόν 1977-78, όταν και ξεκίνησαν να μετρούνται τα λάθη.

CJ McCollum had 30 points and 0 TO in each of the last 2 games of the series against the Nuggets.

According to Elias, he's just the 3rd player with 30 pts and 0 TO in consecutive playoff games since turnovers were first tracked in 1977-78 (Chauncey Billups and Michael Jordan). pic.twitter.com/YBOyZnRUVB

ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) May 13, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα