Το cast του "Mrs. Doubtfire" θυμάται τον Robin Williams

Το cast συναντιέται μετά από 25 χρόνια.

Κάποια μέλη του cast του "Mrs. Doubtfire" ξαναενώθηκαν για την 25η επέτειο της γνωστής ταινίας της δεκαετίας του '90.

Οι Pierce Brosnan, Matthew Lawrence, Mara Wilson και Lisa Jakub συγκεντρώθηκαν στο NBC και μίλησαν με τον Gadi Schwartz για τα γυρίσματα και τις εμπειρίες που είχαν με τον εκλιπών κωμικό Robin Williams.

Η

Wilson, που ενσάρκωνε τη μικρότερη κόρη του ζευγαριού στην ταινία, την Natalie, είπε ότι αν και δεν έχουν συναντηθεί εδώ και 25 χρόνια, όλοι αισθάνονται ότι δεν έχει περάσει τόσο καιρός.

Το cast θυμήθηκε, φυσικά, και τον Williams, ο οποίος πέθανε το 2014 σε ηλικία 63 ετών, μετά τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Η Jakub, που ενσάρκωνε την μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, την Lydia, ανέφερε πόσο ανοιχτός ήταν ο Williams στα θέματα πνευματικής υγείας και πως οι συζητήσεις τους της έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό.

"Ένα από αυτά που θυμάμαι είναι το πόσο ειλικρινής ήταν μαζί μου με τα θέματα που είχε με την εξάρτηση και την κατάθλιψη και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα ως 14χρονη. Παλεύω με το άγχος όλη μου την ζωή", είπε η Jakub.

Ο Lawrence, που ενσάρκωνε τον γιο του ζευγαριού, τον Chris, είπε ότι ο Williams ήταν μια "οδηγική δύναμη" στο πλατό.

"Ξαφνικά θα με κοιτούσε και θα μου έλεγε, 'Μην κάνεις ναρκωτικά! Μου κατέστρεψαν το μυαλό! Σοβαρολογώ. Μην το κάνεις'. Και τον κοιτούσα και έλεγα 'Εντάξει'. Όλο αυτό μου έμεινε", είπε ο Lawrence.

Ο Brosnan, ο οποίος ενσάρκωνε τον νέο σύντροφο της πρώην γυναίκας του Williams, είπε το πόσο δύσκολα ήταν τα γυρίσματα της σκηνής στο εστιατόριο, γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί με ό,τι γινόταν.

"Ο Robin είναι εκεί ως Mrs. Doubtfire και αρχίζει να λέει τα πιο μελαγχολικά και τρελά υπονοούμενα για τον χαρακτήρα της Sally", είπε.

Όλοι συμφώνησαν ότι κάθε πλάνο με τον Williams ήταν διαφορετικό από το προηγούμενο. "Κάθε γύρισμα ήταν νέο και διαφορετικό και, φυσικά, καταπληκτικό", είπε ο Lawrence.

Σκηνοθέτης ήταν ο Chris Columbus και σεναριογράφοι οι Randi Mayem Singer και Leslie Dixon. Πρωταγωνιστούσαν οι Robin Williams, Sally Field, Pierce Brosnan, Harvey Fierstein και Robert Prosky. Στην ταινία βλέπουμε έναν διαζευγμένο ηθοποιό που ντύνεται ως γυναίκα οικονόμος για να μπορεί να βλέπει πιο συχνά τα παιδιά του.

Ο Robin Williams παραλίγο να παίξει τον BFG στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Roald Dahl στις αρχές του '90. Και λόγω της διαθήκης του, τα αστεία που δεν χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1992, "Aladdin", δυστυχώς, θα παραμείνουν στο ντουλάπι και έτσι δεν θα υπάρξει τέταρτη ταινία.

IGN GreeceΠαλιά απραγματοποίητα σενάρια μας αποκαλύπτει ο Guillermo Del ToroΤην τελευταία του πνοή άφησε ο οσκαρικός Bernardo BertolucciΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 19/11 - 25/11

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα