Η Obsidian ετοιμάζεται για μεγάλες ανακοινώσεις

Θα τις κάνει στα Game Awards.

Η Obsidian Entertainmen φαίνεται πως ετοιμάζεται για μεγάλες ανακοινώσεις στα Game Awards την επόμενη βδομάδα, αφού στο site της υπάρχει ήδη αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση.

Γνωστή στον ευρό κόσμο για τα Star Wars: Knights of the Old Republic II,Fallout: New

Vegas και South Park: The Stick of Truth, έγραψε στο twitter: "Πρόσεξε κανείς την αντίστροφη μέτρηση στο obsidian.net???"

Όταν επισκέπτεται κάποιος το site τους πετάγεται μια διαφήμιση. Αυτή είναι είτε από το Auntie Cleo's είτε από το Spacer's Choice και γράφει "Μείνετε συντονισμένοι για ένα ειδικό μήνυμα...Live στις 7 Δεκεμβρίου στα Game Awards." ενώ ακριβώς από κάτω έχει αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη Παρασκευή στις εφτάμιση το πρωί.

Σε περίπτωση που πατήσετε skip ad τότε το site θα σας ανακατευθύνει σε μια δεύτερη διαφήμιση στην οποία αυτή τη φορά εμφανίζεται κάτι διαφορετικό, ανάλογα με την διαφήμιση που είδατε πρώτα. Έτσι για το Spacer's Choice θα δείτε αυτό:

Ενώ για το Auntie Cleo's θα δείτε αυτό:

Με λίγη ακόμα υπομονή, εκτός από τις εκπλήξεις που μας ετοιμάζει η Obsidian, η οποία πρόσφατα αποκτήθηκε από τη Microsoft, θα δούμε αν στα Game Awards θα επαληθευτούν οι φήμες για ένα πιθανό Alien:Blackout αλλά και για ένα παιχνίδι Superman από τη Rocksteady. Λίγες μέρες μόνο έμειναν.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Nelke & Legendary Alchemists: Ateliers of the New WorldThe Crew 2 - "The Aftermath" Teaser TrailerΊσως τα δούμε eSports σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα